Capture.JPG

Descarrega el track a wikiloc amb aquest enllaç.xx-xx Data sheet.png

Descripció de la ruta

Amb aquest track encarem la muntanya de Montserrat venint del Llobregat/Anoia. Ens servirà per anar apropant-nos a Igualada o Manresa.

Començem el track a Sant Esteve Sesrovires. Arribem a la aviunguda Vallserrat, que va per la carena. A la rotonda del final seguim les indicacions per anar a la escola, sempre cap a munt i voreigem el dipòsit d’aigua.

 

01

Ara ja estariem al camí Reial. El seguim entre pins i més endavant entre camps. Travessem els FFCC.

02

No sempre el camí més transitat és el més important. Fixeu-vos en la navegació en aquest punt.

03

En aquest punt els paisatges son espectaculars, tractant-se d’una zona tant industrialitzada com és.

04

Havent arribat a Abrera, primer pel polígon i després continuant per el barri del Rebato, anem a buscar un túnel per a travessar les autopistes de la zona. Trobeu el carrer Sant Jaume, i tal i com es mostra a la imatge, baixeu el camí de terra que porta al túnel. És força llarg i no esta il·luminat, recomanem portar llums.

05

Un cop sortits del túnel, travessem la riera Magarola i passem per sota la A-2. Això ens permet enllaçar amb el polígon de Esparraguera.

06

Travessem bona part d’Esparraguera i sortim per una zona residencial que acaba en sec en uns camps d’oliveres seguint un camí força paral·lel a la A-2.

07

Mes endavant travessem la A-2 per un pont elevat, que ens condueix a una masia. Després de la masia, el camí ens torna a fer creuar la A-2.

08

Una sortida de la A-2 no ens permet continuar. Anirem a buscar la carretera antiga i recularem uns metres direcció Esparraguera. A la alçada del desguaç, surt una pista que ens porta directes a Collbató.

09

Torna al mapa principal.

Altres tracks que hi enllaçen:

05-41 Martorell a Sant Esteve Sesrovires


1 Comment

05-41 Martorell a Sant Esteve Sesrovires « CycloCat · September 12, 2016 at 6:59 pm

[…] 41-42 Sant Esteve Sesrovires a Collbató […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *