01-40 El Prat a El Prat platja

captura-de-pantalla-2016-11-20-a-les-22-03-03

01-40-data-sheet

Actualitzat: Juliol 2016

 Descarrega el track aquí.

Descripció de la ruta

Passejarem per un dels carrils bici més bonics de tot Catalunya. Un carril que ens permet escapar de la ciutat i arribar a la platja. Molt útil durant l’estiu. A més, ens permetrà veure els avions de l’aeroport i ens apropa a la reserva natural del delta del Llobregat.

Començem el track al node 01 El Prat, on no deixem d’anar al costat del riu. Passarem per sota de autopistes i vies de tren, circulant per una platja de ciment. 01 Més endavant, sense deixar el marge del riu, el camí es converteix en una pista de grava. Arribarem al mirador del delta del Llobregat, on girarem a la dreta per rodar per el cami reial de València.

captura-de-pantalla-2016-11-22-a-les-22-20-49

D’aquí arrenca un carril bici comletament segregat i ben senyalitzat. Adeqüeu la velocitat a les circumstancies de la via.
A cert punt es passa per el mirador de l’Aeroport. Podeu jeure i veure com us passen els avions en la maniobra d’aterratge (depèn de la direcció del vent del dia). 04 Aquest carril bici és molt recomanable per a famílies, ja que fins i tot a l’estiu disposa de arbres que fan ombra i zones de lleure repartides per tot el camí. 05 L’últim troç va paral·lel a la platja, així podem buscar quin lloc ens convé més per aturar-nos! 06 La platja d’El Prat normalment no esta saturada de banyistes. Potser per que el port esta molt a prop o bé per que es senten els avions, però per la resta és un lloc tranquil.

07

Torna al mapa principal.