06-08 Sabadell a Terrassa

06-08

Descarrega el track aquí.

06-08

Actualitzat: Desembre 2016

Descripció de la ruta

Aquest tram ens endinsa en el Vallès Occidental i ens aparta de les conques fluvials que hem utilitzat anteriorment. El relleu és menys uniforme i les rieres ens faran augmentar els metres de desnivell encara que ens desplacem pocs kilòmetres. Benvinguts al Vallès més autèntic.

Del node 06 Sabadell – Horts d’Arraona sortim del canó del riu Ripoll per guanyar alçada pel carrer Puig de la Creu.

Arribem a una rotonda de grans dimensions que és de fet la carretera B-124.

Seguim el carril bici fins al carrer del Maestrat. Seguidament Av. de l’Alcalde Moix i passeig de Sant Bernat. Al final d’aquest passeig cal zig-zaguejar per alguns carrers per a trobar el carrer del Nord. Aquest punt de la ruta és força millorable. Acceptem suggerències del usuaris per millorar la ruta. El carrer del Nord passa a anomenar-se carrer de Praga que continua guanyant alçada per un parc fins que ens porta a un pont que creua la C-58c i ens porta a les afores de Sabadell.

Ara tornem a estar en una pista de terra entre camps. Seguint el camí principal arribarem a una rotonda on hi ha el Real Club de Golf El Prat i prendrem la carretera asfaltada (molt poc transitada) a la dreta, direcció nord.

La carretera és poc transitada…bum bum.

Amb carreteres com aquestes, qui vol anar per la nacional?

D’aquesta manera estarem donant la volta al camp de golf i anirem a parar a l’àrea natural de Bonvilar.

Area natural de Bonvilar

D’aquest punt surten numeroses pistes de terra ciclables que ens permeten mouren’s pel Vallès. Atenció amb els vianants i els gossos sense lligar. Deixem l’Area de Bonvilar i passem per davant de l’escola d’Hosteleria i la Torre Mossèn Homs.

Secció de la via davant de l’escola d’hosteleria

Al cap de pocs metres trobem la carretera de Terrassa a Castellar. Podem prendre-la o circular per un camí paral·lel de terra. Arribarem a una rotonda que ens marca l’inici de Terrassa, aquest és el node 06.

Torna al mapa principal.