08-190 Terrassa a Els Caus

mapa terrassa els caus cyclocat

Remuntant la serra de l’Ubach per anar a buscar el Llobregat.

Aquest tram ens serveix per a guanyar alçada i anar a trobar el Llobregat per, més endavant, arribar a Manresa. El Llobregat a aquesta alçada no és transitable avui en dia (2018) i, si es vol evitar carretera transitada, cal enfilar-nos una mica. Catalunya és així, no és plana.

fitxa terrassa els caus

 

Actualitzat: Març 2018

Descripció detallada

Començem desde qualsevol punt de la carretera de Rellinars dins del nucli urbà de Terrassa. Avançem fins que sortim de la ciutat i travessem la B-40 per una rotonda soterrada.

rotonda b40

Sortim de la rotonda en direcció Rellinars i al cap de pocs metres prenem una pista de grava a l’esquerra.

pista de grava terrassa

aquesta pista ens fa baixar fins a travessar la riera de Gaià. Llavors comença la pujada per un cami carener de la carena de la Pineda que és l’antic camí de Terrassa a Vacarisses.

carena de la pineda

Seguint aquest antic camí de Vacarisses arribarem fins la urbanització de Els Caus. A cert punt, la pista passa a estar asfaltada i els pendents es tornen més moderats. Aquest troç forma part d’una ruta en bici de la Diputació de Barcelona i es poden trobar algunes indicacions.

cami de vacarisses

A la rotonda de la imatge establim el node 190 Els Caus.

els caus rotonda

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.