100-103 Sant Julià de Ramis a Sant Llorenç de les Arenes

Descarrega el track aquí.

Actualitzat: Setembre 2016

Descripció de la ruta

Seguim el curs del Ter entre plantacions forestals i petits pobles. Fem via cap a l’Empordà.

Començem el track en una cruïlla molt a prop de la desembocadura del Terri (que vé de Banyoles) en el Ter, que és el riu que seguirem en aquest tram. L’autopista ens va girar 90° i Medinyà ens quedarà a l’altre banda. Es pot travessar l’autopista per un pont més endavant si es vol arribar a Medinyà.

El track segueix les indicacions de la ruta del Ter i està força ben senyalitzat amb plaques com la que es veu aqui sota:

De totes maneres, hi ha algún troç on el camí és difícil de marcar, com per exemple quan es creua la Riera de la Farga. Algún cop ens hem mullat els peus travessant…

Més endavant trovarem Cervià de Ter, el qual recorrem per la carretera principal. No hi ha voral i -en teoria- els cotxes no poden anar a més de 50km/h. Tot i això, el nivell de seguretat de la ruta baixa degunt a aquest punt.

Més endavant, continuem entre plantacions forestals i travessem el Ter en més d’una ocasió. També travessem la línia de tren convencional, ja que a prop tenim la estació de Sant Jordi Desvalls, molt a prop de Sobraniques.

Seguin una carretera asfaltada, arribem al petit poble de Sant Llorenç de les Arenes, on ubiquem el node 103

Torna al mapa principal.