105-106 Colomers a Camallera

 

planol Colomers

 

Deixant el Ter enrerra per anar cap al Nord.

Si volem avançar cap al Nord, direció cap a l’Empordà, haurem de deixar enrera la conca del Ter i anar passant a les següents conques. Amb aquest tram arribem a Camallera.

Descarrega el track aqui.

fitxa colomers

Actualitzat: Setembre 2017

Descripció detallada

Començem a la presa de Colomers, que hem usat per a poder travessar el Ter. Anem cap al poble que dona nom a la presa. Creuem el poble per carrers estrets i pintorescs.

colomers street

Sabem que no és el trajecte més directe, però travessar el poble ens evita uns metres de carretera i augmenta el valor del recorregut.

A la sortida de Colomers ens incorporem a la carretera GI-634 i la deixem al primer encreuament que trobem, direcció Gaüses per la GIV-6233.

direccio gauses

Aquesta carretera, la GIV-6233 en seguida es fa estreta i perd la línia divisora central. Té molt poc trànsit i els paisatges son fantàstics.

vilopriu

Més endavant travessem el petitíssim poble de Gaüses. Increïble la tranquilitat d’aquests poblets.

gauses

L’aproximació a Camallera es fa en paral·lel a la trinxera del tren. Camallera té estació de tren de la línia Girona – Portbou.

Camallera

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Nestor Gonzalez-Palacios) i als mecenes que vàren participar a la campanya de micromecenatge que va fer possible documentar aquest tram.

 FusionFlapGif2

logo_amfora

bedandbike_barcelona

logo_touring1

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.