106-107 Camallera a Vilaür

altimetria camallera

Fent via per l’Alt Empordà.

Continuem avançant cap al Nord, arribem a la conca del Fluvià. Aquest tram és excepcionalmen curt ja que tant Camallera com Villaür son candidates a ser nodes importants.

Descarrega el track aqui.

fitxa camallera

Actualitzat: Setembre 2017

Descripció detallada

Començem a Camallera, sobre el pont que travessa la línia de ferrocarril.

pont camallera

Camallera és un poble molt tranquil. El fet de que disposi d’estació de tren us pot ajudar en temes logístics o per evacuar-vos en cas d’averia.

mapa estacio camallera

Travessem tot el poble i sortim pel Nord. A la rotonda triem la carretera GIV-6231.

cap a villaur

Aquesta carretera és força tranquila. No té voral, però és tant estreta que els cotxes han de baixar la velocitat quan es troben.

carretera estreta segura

Seguint aquesta carretera arribem molt rapidament a Villaür, on podem triar altres direccions on anar.

villaur

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Nestor Gonzalez-Palacios) i als mecenes que vàren participar a la campanya de micromecenatge que va fer possible documentar aquest tram.

 FusionFlapGif2

logo_amfora

bedandbike_barcelona

logo_touring1

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.