107-151 Vilaür a Vila-Robau

mapa vilauur

Baixant el Fluvià (sense veure’l)

El Fluvià baixa molt enclotat. No s’hi pot circular arran, però els pobles que estan a prop tenen unes bones i pacífiques carreteres que els connecten. Amb aquest tram deixem enrera els últims turons de l’Empordà i entrem de plè a la plana.

Descarrega el track aqui.

fitxa vilauur

Actualitzat: Setembre 2017

Descripció detallada

Començem des de la rotonda al Nord de Vilaür i anem cap a l’Est prenent la GI-622 direcció Sant Mori.

rotonda vilaur

És una carretera molt poc transitada on els cotxes no poden assolir grans velocitats. No hi ha constància d’accidents en aquesta carretera, per tant, la considerem segura tot i que té un cert risc potencial.

vilaur ciclistes

Seguim la carretera fins a arribar a Sant Mori travessant les vies del tren per un pont.

sant mori

A l’encreuament tirarem cap a la dreta, pujant per la carretera i entrarem al poble seguint el track.

sant mori encreuament

Alguns carrers de Sant Mori (passa a d’altres pobles de l’Empordà) semblen un decorat.

sant mori figueres

Sortim de Sant Mori pel camí de la Creu, que és un cami rural asfaltat al començament i de terra més tard.

cami de la creu

A cap d’un parell de kilòmetres de pista de terra arribarem a Vila-Roubau. La pista generalment esta en bon estat, però si aneu després de plujes podeu esperar força fang. Hi ha una drecera entre Sant Mori i Vila-Robau que estalvia alguns metres però el ferm està en pitjor estat, com a mínim, el dia que vàrem fer el reconeixement del terreny (setembre 2017).

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Nestor Gonzalez-Palacios) i als mecenes que vàren participar a la campanya de micromecenatge que va fer possible documentar aquest tram.

 FusionFlapGif2

logo_amfora

bedandbike_barcelona

logo_touring1

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.