110-111 El Bruc a Coll del Bruc (asfalt)

mapa bruc asfalt

Ascensió al Coll del Bruc (per carretera).

Donat que les opcions off-road en aquesta zona son molt complicades, us proposem una alternativa potser menys segura però més pràctica. Hem circulat vàries vegades per aquest tram de la N-II i hem constatat que no hi ha gaire trànsit, que el trànsit que hi ha no és perillós i que, a més a més, no hi ha historial d’accidents en aquest tram. Com que aquest troç de carretera el considerem prou segur hem optat a incloure’l a la xarxa ciclista segura.

fitxa el bruc asfalt

Actualitzat: Abril 2018

Descripció detallada

Començem a l’aparcament de l’Hotel El Bruc, a ran de la A-2 i no deixem la carretera. Prenem la carretera N-IIz i passem pel costat d’aquest edifici que es veu a la imatge.

carretera el bruc

Només cal seguir la carretera. No té pèrdua. En escassos quatre kilòmetres s’arriba al punt més alt.

carretera el bruc seguir

Amb això arribariem a l’aparcament del coll del Bruc, on podem continuar la ruta per camins de terra tant cap a El Bruc i Martorell o cap a Igualada i Cervera.

aparcament coll bruc

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Manel Algaba) i als patrocinadors.

 unica

pro-bike

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.