111-112 Coll del Bruc a Cal Llucià (terra)

mapa el bruc terra

 

Entrant de ple a l’Anoia (pistes de terra).

Situats al Coll del Bruc, us expliquem com podeu accedir a l’Anoia per camins de terra. En general, les pistes estan ben conservades i els pendents son moderats excepte la baixada on hi ha l’accés de la cova de Cal Llucià.

fitxa el bruc terra

Actualitzat: Abril 2018

Descripció detallada

Situats a l’aparcament del Coll del Bruc, on s’hi pot accedir en cotxe, prenem la pista que va direcció Sud.

el bruc cyclocat

La pista forestal planeja en lleuger descens gairebé 2 kilòmetres, on trobarem una bifurcació i començarem a descendir més ràpidament. en aquesta baixada deixarem a l’esquerra l’accés a les coves de Cal Llucià.

montserrat des del coll del bruc cyclocat

Al final de la baixada trobarem una residència canina i estarem molt a prop de la A-2. De fet, és al peu del pont on posem el node 112, ja que si el travessem podem accedir a la carretera que puja el Coll del Bruc i tornar al punt d’inici d’aquest track.

pont sobre a2 cyclocat

A l’imatge s’intueix el pont sobre la A-2. La rampa que hi dona accés és de grava gruixuda i el fort pendent no la permet ciclar.

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Manel Algaba) i als patrocinadors.

 unica

pro-bike

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.