Captura de pantalla 2016-05-24 a les 21.33.26

Descarrega el track aqui.

13-14.png

Actualitzat: Gener 2017

Descripció de la ruta

Aquest tram segueix “el corredor” del Vallés. Per la orografia del terreny, no és d’estranyar que des del temps del romans s’usi aquest estretament entre el massís del Montseny i la serra del Montnegre i Corredor per a circular-hi.

A la rotonda d’entrada a Sant Celoni, ubicat molt a prop del centre comercial, anem en direcció autopista.

Seguirem gairebe durant tot el tram la pista de servei de l’autopista, que a la vegada va parallel a La Tordera fins a Hostalric, on un meandre del riu l’orienta cap al Maresme.

El camí és força fàcil de seguir, cal seguir la pista principal. No entrarem en descripcions detallades, mireu el track. No hi ha una pista per la dreta i una altre per la esquerra de l’autopista, cal creuar algún cop per ponts o passos soterranis. si no ho feu bé, correu el risc de prendre una pista que us porti cap amunt el Montnegre o acabar ficant-vos en rieres intransitables. Això sí, tot aquest tram és 100% gravel, plà i segur. Uns metres abans d’acabar el track, hi ha una desviació per a seguir la suposada Via Romana que us portarà cap al centre d’Hostalric. També us aproparà a la estació de tren.

Torna al mapa principal.