13-141 Sant Celoni a Santa Maria de Palautordera

mapa sant celoni

De Sant Celoni fins a Santa Maria de Palautordera en bici.

Hi ha un petit barri de Santa Maria de Palautordera que està enganxat al nucli urbà de Sant Celoni. Per tal de que els habitants de Santa Maria poguessin anar fins a aquest barri del mateix terme es va fer un carril bici, que circula pel polígon industrial. Això ha permès que, des de fa molts anys, a la práctica estiguin comunicats Santa Maria amb Sant Celoni. Sovint passa això, bones xarxes dins del propi municipi però no comunicades interurbanament.

Descarrega el track aqui.

fitxa sant celoni

Actualitzat: Octubre 2017

Descripció detallada

Començem el track al node 13 Sant Celoni. Ens fiquem dins del poble per a trobar la carretera que ens porta a Santa Maria de Palautordera, que té un carril bici segregat molt segur.

cami vell de sant celoni

Molts ciclistes utilizen aquest carril bici a diari, ja que uneix una zona residencial de Sant Celoni amb una zona industrial a Santa Maria de Palautordera on hi treballa molta gent.

carril bici palautordera

Més endavant entrem al nucli de Santa Maria de Palautordera i anem fins la benzinera del final del poble, on algún dia començara un carril bici que anirà fins l’estació de tren. Aquí és on hem posat el node 141.

palautordera bici

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista.

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.