133-135 PI Mas Sunyer a Vila-seca

mapa vila seca

 

Accés a Vila-seca en bici venint de Tarragona.

Arribem a Vila-seca tot creuant polígons. Aquest és un tram curt, d’enllaç. Pot ser interessant per si es vol fer via cap al Sud. Encara que sembli mentida, aquest tram és el més proper a la costa que podeu fer en condicions de seguretat ciclista. Això és degut a que hi ha un polígon molt gran prop del port de Tarragona i ja se sap, les plantes petroquímiques necessiten molt d’espai.

Descarrega el track aqui.

fitxa vila seca

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

Començem el tram al polígon fantasma de Mas Sunyer. Ja és llàstima que uns carrils bici tant ben fets no els utilitzi gairebé ningú.

 

mas sunyer fantasma bici

Prenem el carrer Leandre Ardèvol i Sardà. De fet podríem agafar qualsevol altre en la mateixa direció, però aquest està encarat al pont que hem de fer servir per a travessar la T-315 per un pont elevat i llavors accedir al polígon industrial de Vila-seca pel carrer dels Flequers.

Flequers bici

Una mica més endavant el carrer Flequers s’anomena avinguda de la Generalitat i quan gairebé estem a punt d’arribar al nucli urbà de Vila-seca, s’enfonsa per a poder travessar les vies del tren per sota. Aquest troç pot ser una mica perillós ja que en pujada la diferència de velocitats entre vehicles a motor i bicicleta és més gran. A part, no hi ha un carril segregat per a bicis en aquest punt.

tren vila seca en bici

Una mica més endavant, trobem el carrer de Reus que vé a ser l’antic camí a Reus.

cami reus bici

Aquí és on establirem el node 135, ja que com podeu intuiir, amb aquest camí a Reus podrem arribar a un altre node.

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair a Bicicamp el treball d’identificació de rutes ciclistes segures per la zona per on passa aquest track i agrair també al Sherpa Joan Josep Marcó per el seu suport.

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.