15-19 Sant Pere de Vilamajor a Sant Antoni de Vilamajor

mapa vilamajor

El carril bici entre Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor.

Entre aquests dos pobles hi ha una via segregada que permet la mobilitat segura. És bàsic que pobles tant propers i sense gaires accidents geogràfics per enmig fomentin la mobilitat en bici.

Descarrega el track aqui.

fitxa vilamajor

Actualitzat: Octubre 2017

Descripció detallada

Començem el track al node 15 Sant Pere de Vilamajor. La carretera BP-5109, que és la que dona l’accés principal al poble, té una vorera amb una tanca segregadora. Aquest voral es d’ús tant per ciclistes com per a vianants. Us recomanem usar aquest voral, que trobem molt segur. Si hi ha vianants, advertiu de la vostra presència i sigueu cívics.

carretera sant pere

Al cap d’escassament un kilòmetre, ja trobarem el nucli urbà de Sant Antoni de Vilamajor. Allà haurem de zig-zaguejar per carrers fins arribar al parc de Can Sauleda.

can sauleda carril bici

Val a dir que els diumenges al matí hi ha mercat setmanal i que el carril bici queda inutilitzat. Esperem que aquesta situació millori en el futur. A la banda més Sud del parc de Can Sauleda hi trobem el pont sobre la riera de Canyes, que és el node 19 Sant Antoni de Vilamajor. El carril bici va sobre l’acera en aquesta última secció.

node 19 vilamajor

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista.

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.