150-151 L’Armentera a Vila-Robau (per Ventalló)

mapa armentera ventallo

 

Entre camps de l’Empordà

Si estem remuntant el Fluvià i no volem anar a ran del riu (ja que no és un camí gaire utilitzat i algunes seccions estan en mal estat) sempre podem agafar aquesta variant. Aquest tram ens permet endinsar-nos a l’Empordà, no tant directes com seguint el riu, però amb millor qualitat dels camins. Aquest tram ens permet enllaçar la EV8 Pirinexus amb el camí de Sant Jaume o fins i tot arribar a Olot.

Descarrega el track aqui.

fitxa armentera

Actualitzat: Setembre 2017

Descripció detallada

Començem a l’Armentera, a la riba del Fluvià. Seguim la EV8 i la Pirirnexus i per tant deixem el riu anant a buscar el nucli urbà de l’Armentera.

fluvia armentera bici

Seguim les indicacions de EV8 i Pirinexus per travessar l’Armentera.

indicacions pirinexus

A les afores de l’Armentera, havent travessat el canal, deixem de seguir les indicacions de EV8 i Pirinexus. A la cruiila de la imatge triem el camí de la dreta (camí dels Pujals).

sortint de lArmentera

Ara el camí ja va entre camps i arribem al petit poble de Montiró, el qual travessarem pel carrer Migdia.

montiro gravel

Continuem circulant entre camps, sense acumular desnivell fins a arribar a Ventalló, on travessarem la carretera GI-624.

ventallo gravel

Al cap de pocs centenars de metres de carretera sense trànsit entre camps arribarem al node 151 Vila-Robau, molt a prop del Fluvià un altre cop.

vila robau fluvia

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Nestor Gonzalez-Palacios) i als mecenes que vàren participar a la campanya de micromecenatge que va fer possible documentar aquest tram.

 FusionFlapGif2

logo_amfora

bedandbike_barcelona

logo_touring1

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.