152 Sant Mori (drecera)

mapa sant mori drecera

Drecera per anar de Sant Mori a Vila-Robau

Si no us molesta el terra trencat per que porteu pneumàtics amples, llavors podeu escurçar per aquesta drecera. Fa més terra i menys asfalt, millorant una mica el factor seguretat.

Descarrega el track aqui.

fitxa sant mori

Actualitzat: Setembre 2017

Descripció detallada

Es tracta de l’antic camí a Vila-Robau, té menys asfalt però més desnivell. Sortiriem del carrer de les Escoles i aniriem a parar al tram 107-151 al cap d’un kilòmetre i escaig.

carrer escoles

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agrair als participants del reconeixement de la zona (Nestor Gonzalez-Palacios) i als mecenes que vàren participar a la campanya de micromecenatge que va fer possible documentar aquest tram.

 FusionFlapGif2

logo_amfora

bedandbike_barcelona

logo_touring1

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.