19-142 Sant Antoni de Vilamajor a Cànoves

mapa canoves

De Sant Antoni de Vilamajor a Cànoves per carrers poc transitats.

Les faldes del Montseny poden ser un autèntic laberint d’urbanitzacions. Aquí et donem indicacions per a que no et perdis i no acabis trepitjant una carretera poc segura. Bona ruta!

Descarrega el track aqui.

fitxa canoves

Actualitzat: Octubre 2017

Descripció detallada

Començem el track al node 19 Sant Antoni de Vilamajor. Pujem el carrer de la Freixeneda, que ens portarà al camí d’Alfou.

cami alfou

Llavors el camí és igual que el track que va a Cardedeu, peró a Can Miret anirem en direcció Les Pungoles. Seguiu el trac.

can miret

Després de travessar la urbanització Les Pungoles, perfectament reticulada, sortim per l’avinguda Pedraforca i prenem una via d’accés a la urbanització que ens portarà a la carretera BP-5107.

sortida Pungoles

Travessem l’esmentada carretera i entrem a la següent urbanització: les Faldes del Montseny.

faldes del montseny

Seguiu el track per a no perdre-us i trobar l’enllaç al nucli urbà de Cànoves. El pla urbanístic d’aquesta urbanització és peculiar:

urbanisme faldes

Aneu en compte si seguiu el track en sentit contrari, poden haver carrers en contra direcció. Normalment els carrers estan compensats i el carrer paral.lel tindrà el sentit contrari.

Arribem a Cànoves mitjançant el camí del Castellar:

cami del castellar

Baixem una petita riera urbanitzada i quan la remuntem ja estariem al nucli de Cànoves. A la sortida del poble hem posat el node 142.

node 142 canoves

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista.

Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.