Skip to main content
Sin categoría

03-05 Sant Andreu de la Barca a Martorell

By maig 12, 20166 Comments

03-05

Descarrega el track aqui.03-05

Descripció de la ruta

Aquest tram remunta el Llobregat des de la confluència amb la riera de Rubí fins al canal que forma a la alçada de Martorell, on hi ha el pont del Diable. Es pot circular per ambdues bandes, si bé totes les opcions acaben passant per creuar-lo tard o d’hora.

Començem creuant el Llobregat sota el pont que hauria d’unir la A-2 amb la AP-7 (porta força temps parat). En aquest punt es va fer un gual per a fer les obres del pont. Aquest gual, que en principi hauria de ser provisional, porta força temps instal.lat. En cas de que el treiessin, hi ha dues alternatives més per a creuar el Llobregat: hi ha dues passarel.les. La passarel.la groga a Sant Andreu i la blava a Castellbisbal. Després del meandre del Llobregat a Castellbisbal només es pot circular per la ribera esquerra (mirant en el sentit que flueix el riu). Més amunt el riu fa un meandre molt tancat i arribem al Pont del Diable, que és el node 05 Martorell.

Torna al mapa principal.

Tracks que hi enllaçen:

01-03 Bellvitge a Sant Andreu de la Barca

02-03 Montcada i Reixac a Sant Andreu de la Barca

03-08 a Sant Andreu de la Barca a Terrassa

03-08 b Sant Andreu de la Barca a Terrassa (per Ullastrell)

05-07 Martorell a Olesa de Montserrat

05-41 Martorell a Sant Esteve Sesrovires

Estacions de tren properes:

El Papiol

El Palau

Castellbisbal

Martorell Vila

Martorell Central

6 Comments

Leave a Reply