01-01

Descarrega el track a Wikiloc aqui.01-01.PNG

Descripció de la ruta

Hem hagut de posar aquest detall del node ja que la Anella Verda de Barcelona no arriba a contactar amb el passeig fluvial del Llobregat, i és una llàstima. Per només 2,5km no enllaçen. Però no patiu, ara us explicarem com podeu enllaçar.

Si estem a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet, circulem cap a la Gran Via sense creuar-la i ens fiquem per un parc que ens quedarà a la dreta, apropant-nos a la torre del Hotel Hesperia Fira (reconeixible per la alçada i la cúpula de vidre al capdemunt). Prenem el carrer de la Residència resseguint l’Hospital de Bellvitge. Després prenem el carrer de la Feixa Llarga i, abans de ficar-nos a la rotonda, en un aparcament, surt un camí encimentat que ens direcciona cap a fora de la ciutat. Aquest camí va esquivant ponts i autopistes fins que arriba a una benzinera a la qual voreja. Just després de la benzinera trobem el Llobregat. Podríem remuntar el riu per aquesta banda, però aconsellem creuar pel pont que ens porta a l’aparcament de El Prat per que està més ben comunicat amb altres rutes.

Torna al mapa principal.

Tracks que hi comuniquen:

00-01 Sant Adrià del Besòs a Bellvitge

01-03 Bellvitge a Sant Andreu de la Barca

Estacions de tren properes:

Bellvitge

El Prat


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *