Captura de pantalla 2016-05-24 a les 21.33.26

Descarrega el track aqui.

13-14.png

Descripció de la ruta

Aquest tram segueix “el corredor” del Vallés. Per la orografia del terreny, no és d’estranyar que des del temps del romans s’usi aquest estretament entre el massís del Montseny i la serra del Montnegre i Corredor per a circular-hi.

A la rotonda d’entrada a Sant Celoni, ubicat molt a prop del centre comercial, anem en direcció autopista. Seguirem gairebe durant tot el tram la pista de servei de l’autopista, que a la vegada va parallel a La Tordera fins a Hostalric, on un meandre del riu l’orienta cap al Maresme. El camí és força fàcil de seguir, cal seguir la pista principal. No entrarem en descripcions detallades, mireu el track. No hi ha una pista per la dreta i una altre per la esquerra de l’autopista, cal creuar algún cop per ponts o passos soterranis. si no ho feu bé, correu el risc de prendre una pista que us porti cap amunt el Montnegre o acabar ficant-vos en rieres intransitables. Això sí, tot aquest tram és 100% gravel, plà i segur.

Torna al mapa principal.

Tracks que hi enllaçen:

12-13 Cardedeu a Sant Celoni

14 – 29 Hostalric a Tordera


3 comentaris

12-13 Cardedeu a Sant Celoni « CycloCat · setembre 22, 2016 a les 4:55 pm

[…] 13-14 Sant Celoni a Hostalric […]

14 – 29 Hostalric a Tordera « CycloCat · setembre 22, 2016 a les 5:00 pm

[…] 13-14 Sant Celoni a Hostalric […]

13-15 Sant Celoni a Sant Pere de Vilamajor « CycloCat · octubre 10, 2016 a les 1:03 pm

[…] 13-14 Sant Celoni a Hostalric […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *