20-21

Descarrega el track aqui.

20-21.png

Descripció de la ruta

Aquest tram ressegeix la costa del Maresme entre Mataró i Calella intentant evitar la carretera N-II al màxim. Tot i que la N-II és força frequantada per ciclistes, és una de les més carreteres perilloses degut a les interseccions, incorporacions i trams sense voral (a part de la gran quantitat de trànsit rodat). A continuació trobeu una descripció de com anar d’una població a l’altre prenent menys riscos.

Del node 20 Mataró, continuem avançant pel passeig marítim fins a la platja de Sant Simó.

001

Allà anem terra endins per a buscar el camí de les cinc sènies, que ens permet arribar fins a Sant Andrreu de Llavaneres sense trepitjar la N-II.

002

003

004

005

Un cop a Sant Andreu, prenem el carril bici que ens porta fins al mar un altre cop i ens posem per passeig del port del Balís.

006

Podem continuar per la planja fins a Caldes d’Estrac. Arribats a aquest punt, us proposem una alternativa segura però amb desnivell per anar fins a Arenys de Mar. Si veieu que fa massa pujada, us la “jugueu” i aneu per la nacional.

Un cop a Arenys, es va per el passeig marítim, seguit del port i ja trobem Canet. Sortint de Canet no hem trobat alternatives raonables que puguessin evitar passar per la carretera, però considerem que les mides de la N-II, el transit que hi ha i les condicions generals de la via son prou segures. De totes maneres, si coneixeu alguna alternativa, sempre ens podeu comunicar millores a les nostres rutes.

007

008

La N-II ens portarà fins a Calella, on és el node 21.

Torna al mapa principal.

Tracks que hi enllaçen:

00-20 Sant Adrià del Besòs a Mataró

21-29 Calella a Tordera


2 comentaris

00-20 Sant Adrià del Besòs a Mataró « CycloCat · setembre 9, 2016 a les 6:01 pm

[…] 20-21 Mataró a Calella […]

21-29 Calella a Tordera « CycloCat · setembre 22, 2016 a les 5:03 pm

[…] 20-21 Mataró a Calella […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *