Skip to main content
Sin categoría

11-12 Granollers a Cardedeu

By juliol 13, 20165 Comments

11-12

Descarrega el track aqui.

11-12

Descripció de la ruta

Aquest tram recupera el camí antic de Granollers a Cardedeu. Ens permet deixar la llera del riu Congost per endinsar-nos en el Vallès més oriental.

Del node 11 Granollers continuem remuntant el riu Congost.

01

A la alçada de Corró d’Avall deixem la llera i en una rotonda encarem un turó.

02

Passem pel costat de la zona esportiva de Bellavista i passem les vies del tren per un túnel de vianants.

03a

Després d’una pujada, haurem arribat a l’antic camí de Cardedeu.

04

Aquesta zona del Vallès és molt tranquila per a poder practicar el ciclisme i ens ofereix rampes fortes per entrenar intensitat.

05

Una mica més endavant, el nostre camí ha d’esquivar la planta Sandoz tal i com es mostra a la imatge. Anem a buscar la carretera de Marata.

06a

Abans d’arribar a Marata, deixem la carretera asfaltada per tornar al gravel. En aquest punt passem per davant d’una masia que té gossos deslligats. Borden molt però no mosseguen. Modereu la velocitat i aneu en compte. No mireu als gossos als ulls, no tingueu por i no feu moviments bruscs. Quan us hagueu recuperat de l’ensurt us trobareu una rampa força pronunciada. Al capdemunt podeu anar tant a esquerra com a dreta, porta al mateix lloc.

07a

Aquesta és una característica força comú en aquest tipus de terreny: hi ha molts camins que comuniquen camps i la xarxa multiplica les seves possibilitats.

Ja estareu arribant a Cardedeu. Us proposem creuar la carretera i la via del tren per la riera dels pinetons, passar pel costat de la granja Viader i baixar per el barri de Poble Nou fins a trobar el node 12 Cardedeu.

08

Torna al mapa principal.

Tracks que hi enllaçen:

10-11 Montmeló a Granollers

10-12 Montmeló a Cardedeu

12-13 Cardedeu a Sant Celoni

12-22 Cardedeu a El Coll (GR92)

5 Comments

Leave a Reply