Skip to main content
Sin categoría

30-31 Vidreres a Llagostera

By juliol 29, 20162 Comments

30-31

Descarrega el track aqui.

30-31.png

Descripció de la ruta

Aquest tram ens permet connectar finalment amb la xarxa Pirinexus. Això vol dir que podem arribar de manera segura a ciutats i pobles com Olot, Girona, Sant Feliu de Guíxols o la Jonquera.

Del node 30 Vidreres circumval·lem el poble entre camps. Creuem la autovia C-35 per sota i accedim a la via de servei, que té molt poc trànsit i dóna accés a masies properes i urbanitzacions.

09

Quan no hi ha via de servei hi ha carrer d’urbanització o fins i tot traçat antic de la carretera. Seguim paral·lels a la C-35 fins a la benzinera abandonada on fem un tirabuixò i seguim indicacions contràries a Santa Ceclina. Passem pel costat del tancat de Can Matetes.

10

 

 

Més endavant, arribem gairebé a la alçada de la carretera GI-674 però evitem ficar-nos prenent direcció Can Gascons, on al juliol 2016 es va celebrar un festival rural de música electrònica patrocinat per una coneguda marca de cervesa.

Passat Can Gascons anem a parar a la urbanització La Canyera i després d’un agradable passeig entre camps per pistes de gravel arribem al punt on trobem la traça del carrilet.

15

Uns metres més endavant hi ha el bar El Carril a Llagostera, que és el node 31.

Torna al mapa principal.

Tracks que hi enllaçen:

29-30 Tordera a Vidreres

2 Comments

Leave a Reply