Skip to main content
Sin categoría

04-10 Lliçà d’Amunt a Montmeló

By agost 8, 20165 Comments

04-10.JPG

Descarrega el track aqui.04-10

Descripció de la ruta

Continuem mallant el Vallès, ara resseguim la vall del Tenes. No és un dels tracks més macos, però hem cregut convenient afegir un punt entre Granollers i Sabadell que ens permeti en el futur teixir millor la zona. preneu-ho com a un track d’enllaç, no com a un track turístic.

Del node 04 Lliçà d’Amunt ens situem al costat esquerra de la riera de Tenes (mirant cap a mar). El primer trencant després del pont a la carretera de Granolles és el que es veu a la imatge:

01

El seguim serpentejant entre camps:

02

Després de girar 90º entre camps, ens dirigim directament a la riera, la qual travessem per un gual. Aquest gual és inundable i pot ser que el manteniment no sigui bó. Més endavant fem un llarg carrer recte fins que acaba en pista de terra un altre cop.

03

Aquesta pista de terra ens porta a Parets del Vallès, on passem pel costat del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodriguez Oliver:

04

Continuem pel passeig fluvial per la pista de terra.

05

Tornem a entrar en polígon industrial. Seguiu el track per que hi ha un lloc on no es va paral·lel a la riera. De totes maneres, la navegació és senzilla.

06

Fins que al final del polígon trobem la riera Seca, que va acanalada. Prenem el camí sobre dic que es veu a la imatge:

07

Després de passar sota el pont del tren convencional anem a sortir prop d’un centre de reciclatge. A mà esquerra trobarem un pont que travessa la riera de Tenes i ens porta a Montmeló.

08

Continuem pel polígon industrial baixant pocs metres el Tenes per a girar sobtadament i remuntar el Besòs. Uns metres més endavant trobarem el pont que ens permet creuar el Besòs i trobar el node 10 Montmeló:

09

Torna al mapa principal.

Tracks que hi enllaçen:

04-60 Lliçà d’Amunt a Palau Solità i Plegamans

02-10 Montcada i Reixac a Montmeló

10-11 Montmeló a Granollers

10-12 Montmeló a Cardedeu

5 Comments

Leave a Reply