Skip to main content
Sin categoría

03-08 b Sant Andreu de la Barca a Terrassa (per Ullastrell)

By agost 10, 20165 Comments

03-08 b.JPG

Descarrega el track aqui.03-08b.PNG

Descripció de la ruta

Aquesta és una alternativa per remuntar la riera de Rubí sense passar per gaires zones urbanitzades a canvi d’afegir desnivell, es clar.

Del node 03 Sant Andreu de la Barca començem (igual que la ruta 03-08 a) sota el pont en construcció (per molts anys) de la A-7 i remuntem la riera de Rubí fins la rotonda de la B-150

01

Seguim remuntant la riera pel marge fins que entrem al carrer Circumval·lació, el qual, a diferència del track 03-08a, no deixarem per girar a la dreta per l’avinguda del Ferrocarril, sinó que continuarem pujant pel carrer Circumval·lació, que gira cap a l’esquerra.

02

Més endavant travessem dues vies de tren molt juntes per sota ponts i el carrer s’empina passant pel costat d’unes industries. Uns metres més endavant agafem un trencant a mà esquerra i baixem fins al fons del torrent sense creuar. Continuem pel carrer Motors, que és de terra.

03

Seguim per el carrer Motors:

04

El carrer motors acaba passant pel costat un polígon industrial petit i seguidament fa una forquilla a dretes on hem de sortir rectes pel camí de terra remuntant el torrent de Can Pidelaserra.

05

Uns metres més endavant, un trencant a mà esquerra ens treu del sot i pujem fent una ziga-zaga a uns camps. Guanyem alçada bruscament, prepareu les cames…

06

Ara ja estem situats a la carena. El camí la ressegueix força estona. És la serra de l’Olegera.

07

El camí va deixant la direcció nord per anar tombant cap a est i creuar la carretera C243c. Continuem per l’avinguda Antoni Gaudí de la urbanització Ca n’Amat.

08

Creuarem la urbanització serpentejant per l’avinguda anomenada abans i el carrer del Bosc fins a trobar la carretera de Ullastrell BV-1203. La travessem i ens fiquem per una pista de grava blanca força ampla que fa baixada.

09

Aquesta pista ens porta a una pedrera que actualment (2016) està en desús. Hi ha cartells advertint de que hi ha gossos vigilant (jo no n’he vist mai) i barreres que impedeixen el pas. Sigueu respectuosos amb les propietats privades. Oficialment no es pot passar. Vosaltres trieu.

10

Deixant enrera Sorres i Graves Egara, continuem per una pista asfaltada que ens portara a creuar la C-16 sota pont. Després gireu a l’esquerra per anar a Can Tries. Allà gireu a la dreta per prendre el carrer Isaac Albeniz i passar pel costat del camp de futbol.

11

El carrer canvia de nom, ara avinguda Barcelona. Circulem fins al final, on tomba lleugerament a l’esquerra per a sortir de la urbanització per una rampa. Estarem travessant la B-40 encara que no la veiem per que va coberta. Just després del pont, hi ha una discontinuïtat en les tanques de filferro i ens posem paral·lels a les vies de tren. Seguiu les roderes, ens ficarem per la trinxera del tren fins anar a parar a uns camps abandonats que ja son a Terrassa.

12

Acabem la descripció del tram a la ronda Ponent. A partir d’aquest punt, la ruta segueix el mateix recorregut que la 03-08a, que ens portarà al node 08 Terrassa.

Torna al mapa principal.

Tracks que hi enllaçen:

01-03 Bellvitge a Sant Andreu de la Barca

02-03 Montcada i Reixac a Sant Andreu de la Barca

03-05 Sant Andreu de la Barca a Martorell

03-08 a Sant Andreu de la Barca a Terrassa

06-08 Sabadell a Terrassa

5 Comments

Leave a Reply