1- la CycloCat Gentleman’s Ride és una trobada senyores i cavallers per anar en bicicleta. No és una cursa, ni una marxa ni una pedalada. És una trobada d’amics. No es cronometrarà el temps ni es farà una classificació. La inscripció és gratuïta.

2- el recorregut serà pels següents trams de la xarxa CycloCat: 10-12 Montmeló a Cardedeu 12-13 Cardedeu a Sant Celoni 13-15 Sant Celoni a Sant Pere de Vilamajor 15-16 Sant Pere de Vilamajor a La Garriga 16-11 La Garriga a Granollers 11-10 Granollers a Montmeló

3- els participants son responsables de la seva pròpia navegació. No hi ha recorregut marcat.

4- Existeixen uns punts de control que es faran públics uns dies abans de la prova.

5- Es participa per equips. El número d’integrants del equip és lliure. L’equip ha de sortir, recorrer i arribar junt (per tant, trieu bé els vostres companys, han de ser cavallers i tenir un nivell similar al vostre). Cada equip ha de portar una mascota (un objecte únic o difícilment repetible: un clauer, un ninot, un mocador).

6- l’equip ha de fer una foto de la mascota en cada un dels punts de control i enviar-la a un comissari.

7- els participants faran la excursió en règim d’autosuficiència dins del mateix equip (es recomana ajudar-se dins del equip per a fer una diada més agradable). No hi haurà avituallaments ni assistència mecànica ni mèdica.

8- els participants son responsables de la seva pròpia salut i assegurança de responsabilitat civil. Es recomana disposar de llicència federativa o similar.

9- La CycloCat Gentleman’s Ride vol fomentar la pràctica segura del ciclisme. Recomanem utilitzar els carrils bici segregats en els trams on es pot triar aquesta opció.

10- La CycloCat Gentleman’s Ride és una trobada de ciclistes no-racistes ciclísticament parlant: no fem diferència sobre el color de la bici, el diàmetre de les rodes, amplada o forma de manillar, numero de marxes, assistències elèctriques, etc. Trieu la vostre millor arma.

Accepto les bases i m’inscric

Categories: Uncategorized

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *