mapa i altimetria la rapita

Mapa de la ruta en bici de Els Monjos a la Ràpita anant per pistes i passant per davant de la fàbrica de ciment.

Pistes ciclables de Els Monjos a La Ràpita

A El Penedès hi ha moltes pistes ciclables. Semblaria que és fàcil moure’s molts kilòmetres de forma segura, però no ho és. Moltes vegades les pistes acaben en carreteres perilloses. Aqui us portem una pista que va trobant continuitats i que ens permet fer dreçera per no haver de travessar ni Els Monjos ni La Ràpita.

Descarrega el track aqui.

fitxa els monjos per cimentera

Etiqueta informativa de la ruta en bici entre Els Monjos i La Ràpita passant per pistes i la fàbrica de ciment.

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença a l’encreuament prop de la fàbrica de ciment. Avançem cap a la fàbrica, sense por.

fabrica de ciment monjos

 

Haureu de passar per sota d’un pont. Quan la fàbrica treballa hi ha molt trànsit de camions, que fan que sigui un tram molt perillós. Però si aneu un diumenge o festiu el pas esdevé molt segur per que no és utilitzat per ningú i us permet fer dreçera.

carretera ciclable monjos

Més endavant la carretera s’aixeca per a passar per sobre de les vies del tren però nosaltres deixem la carretera just abans, pel carrer font de la Teula, per a poder progressar direcció Sud-Oest.

font de la teula bici

Continuem pel carrer, que esquiva una gran fàbrica, per a trobar el camí del castell de Penyafort. Un cop superada la nau industrial, hem de ficar-nos per un descampat i anar a buscar un pas amagat a ran de la via del tren per poder passar per sota el pont i poguer prosseguir pel camí d’Olèrdola.

Castell de penyafort bici

Uns metres més endavant, prosseguim pel camí d’Olèrdola fins a trobar un encreuament. Just aquí ens trobariem el final del tram 49-93 que té el mateix orígen i final que aquest però que és un pèl més llarg.

camí d'olerdola bici

Podeu deixar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores o “pitjores” si heu passat fa poc. Gràcies per la vostra col.laboració.

Categories: Trams

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *