Mapa cami taberner

Mapa de la via ciclable de l’Arboç, passant prop de La Gornal fins a Bellvei pel camí Taberner.

Pel camí Taberner de L’Arboç a Bellvei

Aquest tram continua creuant el Penedès, entre vinyes, rieres, poblets pintorescs, fàbriques enmig del no-rès i camins ben útils per als ciclistes com el camí Taberner. Aquest camí ens serveix per a fer via i evitar desnivell i encreuaments innecessaris amb cotxes. De totes maneres, en un altre tram descriurem com entrar a cada un dels pobles per que ens poden interessar els serveis que ofereixen.

Descarrega el track aqui.

fitxa cami taberner

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença a les afores de L’Arboç, prop d’un dels ponts que ens permet travessar les vies del tren. Avançem per la banda contrària al poble de L’Arboç.

Arboc cami taberner

 

Més endavant hem de travessar la carretera TP2124 a l’alçada d’una rotonda. Llavors circulem paral.lels a aquesta via uns pocs metres fins a trobar de nou el camí Taberner.
taberner CEVIPE
Continuem pel camí Taberner entre vinyes i paral.lels a les vies del tren. Al cap d’algún kilòmetre, veiem una indústria. És la fàbrica Saint Gobain que fa vidres.
cami taberner en bici
Un cop superada la fàbrica Saint Gobain, hem de travessar les vies del tren per un pont i anar a buscar un altre petit pont per a poder creuar el torrent de la Pallisseta. Anirem a parar pràcticament al poble de La Gornal (curiosament, província de Barcelona) però en aquest tram no creuarem el poble i tirarem cap avall per a evitar desnivell i fer via cap a El Vendrell i Tarragona.
la gornal cami taberner
Entrem un altre cop a zona industrial. Hem de vorejar un parell o tres de fàbriques i arribem per camins plans al cementiri de Bellvei.
taberner refratechnik bici
Agraïments especials al sherpa Ismael Batallé per la seva inestimable ajuda a l’hora de reconèixer el territori i valorar les rutes. Moltíssimes gràcies Ismael!
Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona.
Recordeu que podeu deixar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc. Gràcies per la vostra col.laboració.

Categories: Trams

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *