mapa cardedeu collsabadell bici

Mapa per anar en bici de Cardedeu fins a Collsabadell pel camí de servei de l’autopista AP-7.

Pistes de servei entre Cardedeu i Collsabadell

El Vallès Oriental està tallat per infinitat d’infrastructures: autopistes, vies de tren, carreteres, variants, gasoductes… però aquestes ferides cicatritzen i fan aparèixer camins nous per a poder superar-les. Aquesta entrada és un recull de les millors pistes de servei de l’autopista i de l’AVE. Ens permet fer via cap a Girona amb mínim desnivell i seguretat màxima, aprofitant el passadís que queda entre el Montseny i El Corredor.

Descarrega el track aqui.

fitxa cardedeu collsabadell

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

El tram comença al node 12 Cardedeu, travessem el pont sobre la AP-7 i la C-35 i arribem a la urbanització Sant Josep. D’allà, seguim el carrer del Oriol, que es transforma en una pista de grava.

ruta bici cardedeu

Seguim aquesta pista, que va esquivant variant, AVE i autopista:

ruta bici ap7 llinars

Quan arribem a la rotonda, us recomanen prendre el camí segregat per arribar a la rotonda elevada. D’aquesta manera no heu de circular per la B-510

cami segregat llinars

Després de la rotonda, continuem avançant, ara per l’altre banda de l’AVE i de la variant. Pràcticament no deixem aquest camí de grava, que a l’alçada dels Maristes esdevé asfaltat, fins al node 24 Collsabadell.

bici collsabadell

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona.
Recordeu que podeu deixar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc. Gràcies per la vostra col.laboració.

Categories: Trams

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *