enllaç llinars

Mapa de l’enllaç entre el camí Ral de  Sant Antoni de Vilamajor i Collsabadell

Enllaç del Camí Ral de Sant Antoni de Vilamajor fins a Collsabadell

Entre Sant Antoni i Collsabadell hem de circular pel nucli urbà de Llinars del Vallés. Malauradament, no hi ha carrils bici que hi comuniquin. Triarem els carrers i carreteres amb menys trànsit per a donar-vos la alternativa més segura.

Descarrega el track aqui.

fitxa llinars cami ral collsabadell

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

Al final del camí Ral de Sant Antoni, hi trobem una rotonda que ens marca l’entrada a Llinars del Vallès. Circulem per un camí de terra que es diu carrer revolt de la Fontalba, que voreja unes cases i entrem en un bosc per uns metres. Més tard sortim al costat d’un gran supermercat.

enllaç llinars en bici

Travessem la carretera C-251 i ens fiquem pels tranquils carrers del Ravalet de Llinars. Anem a buscar el carrer Via Romana, que ens portarà fins la creu de terme. Més endavant, creuem un gual i passem la línia de tren per sota per arribar per camí asfaltat a un pont sobre l’autopista que ja és Collsabadell, molt a prop de Can Colomer i l’àrea de servei de la autopista “El Montseny”.

collsabadell bici

 

Categories: Trams

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *