Llargada: 12 Km
Desnivell: 45 m
Nivell CycloCat: Vermell

De mar a muntanya, la primera branca sortiria de Barcelona per la plaça de Llevant, on conflueixen els carrils bici del passeig Marítim, la Diagonal i rambla Prim per sortir per l’avinguda d’Eduard Maristany. Aquesta avinguda té continuïtat a Sant Adrià i a Badalona i forma part de la Ronda Verda. Segons ens informen (30 d’abril) de l’ajuntament de Sant Adrià, s’ha reprès una obra de millora d’aquest carril bici. És una actuació que ja estava programada i que va quedar aturada per l’estat d’alarma.

Acció: facilitar que les bicicletes travessin la línia del tren, habilitar carrils bici o fer zones 30. D’aquesta manera es potenciaria aquest itinerari i més gent el faria servir.

Seguint aquesta avinguda podem accedir a Montgat sempre entre les vies del tren i la platja i els ports. Això pot ser un inconvenient, ja que les vies no es poden travessar a nivell i sempre s’ha de buscar un pont o un pas soterrat, sovint amb escales.

Acció: a Montgat, o bé es facilita la mobilitat de les bicicletes al passeig o bé es facilita que puguin travessar la via del tren i circulin per la N-II afegint totes les mesures de seguretat necessàries.

Més endavant arribarem a El Masnou per proseguir per la costa del Maresme. 

Acció: aquesta part de la costa es veu molt sovint afectada per aiguats. Si s’ha de fer una intervenció per al tren o la platja, que s’aprofiti per a incloure un espai per la bici.

Categories: Uncategorized

2 comentaris

Bernat · juny 14, 2020 a les 8:08 pm

Gràcies Cyclocat. Avui he fet aquesta ruta i ha sigut fantàstic. Recorregut pla i perfecte per bicicletes gravel, estones per asfalt i estones per terra. Gairebé tot per carril bici. Bona feina, seguiu així!

    Sherpa General · juny 14, 2020 a les 8:25 pm

    Gràcies a vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *