Llargada: 8 Km

Desnivell: 80 m

Nivell CycloCat: Blau

Deixem l’itinerari 2V.1 a l’aiguabarreig del Besòs per a començar a remuntar el riu Congost. Podem utilitzar un gual, però sovint es torna intransitable en període de pluges. L’obra no ha estat prou ben acabada com a per que sigui funcional.

Acció: millorar el pas del Besòs a Montmeló, o es millora la passera o es facilita la circulació de bicicletes per el pont de la carretera.

Llavors transiterem per Montmeló i més tard arribarem a Granollers i Canovelles. Aquesta via és en gran part segregada i existeixen recorreguts a banda i banda del riu. També existeixen força passeres i guals que ens permeten travessar el riu en molts punts. Sense dubte, la connexió interurbana entre Granollers i Montmeló és de les millors que hi ha, només falta millorar la mobilitat dins de les ciutats.

Acció: millorar els accessos de la xarxa ciclable de Granollers cap al riu Congost.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *