Llargada: 10 Km

Desnivell: 200 m

Nivell CycloCat: Blau

Deixem l’itinerari 2V.5 al parc de La Clota i els primers metres tenen força desnivell per a poder sortir del congost que forma el riu Ripoll. Tot i que l’itinerari fa una desena de quilòmetres, els termes municipals d’aquestes dues localitats es toquen i els nuclis urbans amb prou feines disten uns cinc quilòmetres. El camí més natural seria seguint el traçat de la N-150/C-632, que ve a ser el camí natural històric. Ara per ara és massa perillós per a circular en bicicleta i preferim l’alternativa que us exposem aquí, paral.lela a la línia de tren. Un cop arribats a Terrassa, aquest eix ens permet arribar sense problemes fins al centre.

Accions: o bé es facilita la mobilitat de bicicletes a la N-150 o bé es milloren el camins entre Sabadell i Terrassa seguint al màxim possible el traçat del tren.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *