Skip to main content
Uncategorized

Itinerari 3B.1: BCN (Río de Janeiro) – Vall d’Hebrón – Túnel

By maig 12, 2020No Comments

Llargada: 8 Km

Desnivell: 180 m

Nivell CycloCat: Negre

Un dels carrers amb carril bici que surt de la Meridiana cam a la muntanya és el carrer Río de Janeiro. A més està oposat al passeig Sant Coloma, cosa que fa que s’integri bé a la xarxa. Circulem doncs per Río de Janeiro i anem a trobar el passeig Valldaura, amb un carril bici sobre la vorera. Això ens permet arriba a la plaça Karl Marx, on hem de circular sobre la vorera. Haurem trobat la Ronda de Dalt, la qual seguirem per la vorera (té voreres generalment amples i sense gaires vianants.

Acció: facilitar la circulació de bicicletes seguint el traçat de la Ronda de Dalt.

Seguint la Ronda de Dalt arribarem al carrer de Martorell i Peña, que ens porta cap al carrer Granados, on hi hauria l’entrada al túnel.

Leave a Reply