Llargada: 14 Km

Desnivell: 170 m

Nivell CycloCat: Vermell

Del carrer Safareigs de Sant Cugat intentem accedir a l’avinguda del Carril i avinguda Montserrat Roig més tard. Allà hi ha un ample passeig on és fàcil i segur transitar en bicicleta. Ens porta sense gaires problemes fins a l’Hospital General de Catalunya. Allà agafarem un camí que passa per darrera del tanatori i comunica amb l’estació de FGC.

A partir d’aquí comencen les complicacions perquè enllacem camins desorganitzats i sense asfaltar per arribar a un polígon fantasma, ja a l’altre banda de la AP-7, prop de l’estany dels Alous. Circulem pel carrer del Roine passant per darrera els magatzems Leroy Merlin fins a trobar la BP-1503 (carretera de Sant Cugat a Rubí).

Acció: fer un carril bici segregat a la carretera BP-1503.

Més endavant, aquesta carretera es converteix en el carrer Cervantes i es fica dins la trama urbana de Rubí, en carrers de zona 30. Arribarem a la riera de Rubí, on l’avinguda de la Llana disposa d’un carril bici segregat

Acció: allargar el carril bici de l’avinguda de la Llana per a permetre travessar tot el nucli urbà.

L’avinguda de la Llana ens porta fins a un camí asfaltat que dóna accés a la depuradora de Terrassa i llavors trobem el nucli de Les Fonts. Aquí hem de buscar carrers en una retícula ortogonal que ens portin fins al pont de Mossèn Perramon, que no travessarem per a prendre un camí de terra que continua remuntant la riera de Rubí.

Més endavant arribarem al punt on s’uneixen les rieres de Palau i de les Arenes. Circulem per un camí de terra, normalment en bon estat però amb nul manteniment i amb tendència a enfangar-se quan plou.

Acció: millorar el camí fluvial de la riera de Palau entre Les Fonts i Terrassa.

 Arribant al nucli urbà de Terrassa, travessem la riera de Palau per un gual i ens fiquem entre unes barraques en terra de ningú que ens permeten arribar al punt més baix del parc de Vallparadís.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *