Llargada: 32 Km

Desnivell: 180 m

Nivell CycloCat: Blau

Situats a la desembocadura del riu Llobregat, remuntem per el P.I. Pratenc per l’avinguda Estany del Port, que té un carril bici sobre vorera.

Acció: millorar la continuïtat del carril bici.

Travessem el riu pel pont de Nelson Mandela que compta amb un carril bici segregat. Un cop travessats tenim fàcil accés a El Prat. Continuem remuntant el riu ara pel costat dret per sobre o per sota del dic, les dues opcions son possibles.

Arribem a Sant Boi, on podem accedir al nucli urbà pel parc fluvial Nord.

Acció: millorar els accessos de Sant Boi al passeig fluvial.

Més endavant entrem al terme de Sant Vicenç dels Horts, que sembla tenir els accessos millor resolts. Continuem pel riu i trobem Pallejà amb uns accessos acceptables.

Continuem i trobem Sant Andreu de la Barca, que li dóna l’esquena al riu i només té bona comunicació a la riba dreta pel Sud del municipi. Té un altre accés més cèntric però que dona a la banda esquerra del riu.

Acció: millorar els accessos de Sant Andreu de la Barca a la riba dreta del Llobregat.

Gairebé al final del terme de Sant Andreu de la Barca trobem una passera que ens permet canviar de riba i situar-nos molt a prop de l’estació de tren de Castellbisbal.

Acció: millorar els accessos a l’estació de tren de Castellbisbal, tant per la banda del riu com per la banda del nucli urbà.

Continuem pel camí fluvial per a fer els dos meandres del Llobregat en aquest punt i arribar a Martorell.

Acció: habilitar el marge dret del Llobregat en aquest punt, fent passar l’itinerari prop de la carretera de manera segregada o bé facilitar travessar el Llobregat prop del Pont del Diable (ara mateix es pot passar però no és ciclable, a més entenem que és un pont històric i no es pot modificar, però si que es podria haver tingut en compte un carril bici al pont del costat, que és força més nou).

Seguim ara el riu Anoia i travessem per un gual per accedir a la part nova de Martorell.

Acció: zona 30 a la pujada de la antiga carretera N-II.

Llavors, després de passar un parell d’estacions de tren, podem accedir a un gran nombre de polígons.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *