Skip to main content
Uncategorized

Itinerari 4.2: L’Hospitalet – Cornellà – Sant Joan Despí – Sant Feliu – Molins de Rei – El Papiol – Castellbisbal

By maig 12, 2020No Comments

Llargada: 19 Km

Desnivell: 110 m

Nivell CycloCat: Blau

Sortint de L’Hospitalet per l’hospital de Bellvitge, sense travessar el riu el remuntem doncs per la riba esquerra. El camí fluvial va per sobre dic i és força continu. Trobem la passera de Cornellà i una mica més endavant un parell de guals per a travessar el riu i accedir a Sant Boi. El camí fluvial és força continuu però no passa prop de cases ni polígons.

Acció:  s’ha de treballar molt la informació, senyalització i accessos a Sant Joan Despí, Sant Feliu i Molins de Rei.

En general l’estat del camí fluvial és bo però hi ha certes seccions que s’enfanguen molt n època de pluges.

Acció: millorar el ferm, fent-lo més drenant i de més baix manteniment.

A l’alçada de El Papiol deixem el Llobregat i remuntem la riera de Rubí. Aquest tram és salvatge i aprofita els antics accessos a les obres de la línia del AVE.

Acció: tenir en compte els camins existents quan es fa una nova infraestructura. Quan es va fer la línia de l’AVE es podria haver aprofitat per a fer un camí sobre dic que servís per a bicicletes i vianants.

Accedim al petit polígon de Can Canals per a trobar la carretera B-150. 

Acció: carril bici en el pont de la B-150 que travessa la riera de Rubí o bé, donar continuïtat al camí de la riera de Rubí per la dreta fins a enllaçar amb Sant Andreu de La Barca.

Travessant la riera de Rubí estarem a la zona industrial de Castellbisbal i allà podem enllaçar amb l’itinerari 3V.3 per anar a Sant Cugat.

Leave a Reply