Llargada: 6 Km

Desnivell: 20

Nivell CycloCat: Blau

Deixem la N-340 a l’alçada del Consell Comarcal. Podem usar una passera per a vianants i que també fa el fet per a les bicicletes.

Acció: habilitar la passera per a bicicletes (amplades, radis de gir, pendents) o bé donar una alternativa segura per a deixar la N-340 i girar cap al carrer Riera de Pahissa.

Seguirem després de la rotonda la avinguda del Sol, que té carril bici segregat sobre vorera. Després per la calçada lateral del carrer del Sol per carril bici, que ens porta al carrer del Pla.

A la rotonda del carrer del Pla amb Ramón y Cajal fem tres quarts de volta per a prendre un camí d’accés als horts. Circularem llavors pel costat de la EDAR de Sant Feliu i just quan l’hem superat hi ha un pas soterrat per travessar la B-23. Un cop travessada anirem a remuntar el riu pel camí fluvial.

Acció: pavimentar de forma que no es formi fang quan plou.

Arribarem al gual de Sant Vicenç dels Horts, el qual travessarem per continuar remuntant el riu. A cert punt trobarem passos per a travessar la línia de ferrocarril i la A-2 per arribar al nucli urbà de Sant Vicenç dels Horts.

Categories: Uncategorized

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *