Skip to main content

(2 minuts de lectura)

Com sabeu, CycloCat és una iniciativa privada que classifica i documenta les vies més segures per moure’s entre poblacions de Catalunya. El nostre equip de xerpas continua revisant i actualitzant les dades per a després penjar-les en el mapa de CycloCat.

mapa girones la selva amb nodes

Si bé tot l’equip de xerpas treballa desinteressadament, la infraestructura (servidors, domini, web, núvols, registres legals) té un cost. No és molt elevat, però és un cost fix que no es percep o no s’aprecia per part de l’usuari final.

Com a ciclistes que som, ens interessa poder tenir l’oportunitat de consultar -gratuïtament a poder ser- aquesta font d’informació que ens dona alguna cosa més que dades, ens dona coneixement. Ens dona peu a poder gaudir de recorreguts que potser haguéssim trigat molt a descobrir o fins i tot no ens haguéssim atrevit a provar de descobrir-los mai.

Algunes creacions artístiques (pintura, escultura, música) han estat patrocinades o protegides per mecenes al llarg de tota la història. Ara, iniciant el segle XXI, també passa amb la tecnologia digital. CycloCat n’és un exemple. La quota de mecenatge anual ens permet mantenir la infraestructura i poder mantenir la web, el mapa i continuar organitzant esdeveniments per a estalviar per a la tan anhelada app que volem desenvolupar.

No només la quota anual ens ajuda, també les implicacions personals en el projecte. Tots hi podem aportar: gestionar una comanda de marxandatge, actualitzar una base de dades GIS, estudiar un nou tema per la web, passar hores enmig del no res fent de control en una marxa.

Comencem ara la campanya de mecenatge de 2024. Tenim l’enllaç al formulari d’inscripció aquí i a la web principal -que haureu vist, estem renovant-. Només cal que ompliu el formulari i seguiu les instruccions.

Ah! I com que CycloCat és també un club ciclista, us podem tramitar la llicència de la Federació Catalana de Ciclisme si la volguéssiu.

Salut i pedals!

Leave a Reply

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les cookies esmentades i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies