212-213 Vila-sana a Vila-sana (Poligon)

logo probike

Enllaç entre InterCatalunya i Vila-sana.

Sovint passa que els pobles en el camí principal es desenvolupen més i que aquells que queden una mica més apartats queden una mica més petits… i més tranquils. Vila-sana té aquests 3 kilòmetres i escaix per connectar-se a la InterCatalunya, el camí de Sant Jaume, el camí Ignasià i la N-II.

Descarrega el track aqui.

Actualitzat: Octubre 2018

Descripció detallada

Comencem el track a la plaça Major de Vila-sana i anem en direcció Sud-Oest. Després de passar per davant la Llar de Jubilats i el Pabelló Municipal ens desviem lleugerament a la dreta per passar pel costat de les piscines i una mica més endavant trobem l’espectacular bike-park de gran qualitat liderat per en Marc Tugues (tècnic de BMX de la UCI). Clickeu aquí per enllaçar amb la seva web..

Continuem per la pista infinita de grava…

A cert punt (estigueu atents al GPS) hem de prendre una pista a l’esquerra que ens farà tombar 90 graus de cop i 90 graus més endvant per encaminar-nos gairebé reculant per uns metres.

Prenem aquest camí a l’esquerra

La pista és ara de grava dura i ens porta en direcció Est.

Haurem estat donant la volta a unes finques anomenades Les Novelles Altes. Just quan estiguem apropant-nos a un petit mur de contenció, sobre un petit turó, tombarem a la dreta per passar sobre el riu Corb, acanalat.

A Les Novelles Altes tombem a la dreta i passem sobre el riu Corb, que va acanalat.

Ja només queda seguir la pista en direcció Sud paral.lels a la sèquia Nova per a trobar-nos amb la pista que pertany a la InterCatalunya, el Camí de Sant Jaume i Camí Ignasià.


Agraïments

L’elaboració d’aquest tram de la xarxa CycloCat ha estat gràcies a les aportacions fetes pels mecenes durant la campanya de micro-mecenatge feta a Verkami entre el setembre i octubre de 2018. Volem donar les gràcies a tots ells:

Patrocinador principal:

logo probike

Patrocinadors:

Banner-Codex

Amb el codi cyclocat2018 tindreu un descompe en els portaequipatges amb candau incorporat de Codex-U.

Mecenes: Oscar Gonzalez Massana, Albert Moreno, Oliver Garcia, Xavi Castanyer, Arnau Codina, Jordi Puig, Marc Mateu, Albert Puig, Carlos Alberto Rodriguez, Mario Ruiz, Xavi Sanchez, Delfí Roca, Àlex Todó, Llorenç Moñoz, Carles Puig, Vicenç Vivó i Antonio Matt.


Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agraïr als participants del reconeixement de la zona (Oscar Gonzalez Massana de Fisio Vall del Corb i Antoni Valls de AVC Bikes a Vilanova de Bellpuig).

fisio vall del corb
AVC Bikes

 Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.

Torna al mapa principal.