213-214 Vila-sana (Poligon) a Palau d’Anglesola

logo probike

Travessem Palau d’Anglesola, seguim cap a l’Oest.

Amb aquest tram continuarem viatjant cap a l’Oest travessant el Palau d’Anglesola. D’aquesta manera ens estalviem de travessar Mollerussa, que és més gran i està més congestionada. Seguim principalment els traçats de la InterCatalunya, el camí de Sant Jaume, el camí Ignasià i la N-II.

Descarrega el track aqui.

Actualitzat: Octubre 2018

Descripció detallada

Comencem el track a la zona de polígon de Vila-sana. Això és a tocar de la A-2. Estem ja sobre la traça de la InterCatalunya, Camí de Sant Jaume i Camí Ignasià. Avançarem sempre cap a l’Oest per una magnífica pista de grava.

quasi 2 kilòmetres després, la pista de grava desenboca a una pista asfaltada pràcticament al nucli urbà de Palau d’Anglesola. Aquesta pista asfaltada és la sèquia tercera del sistema de canals del Canal d’Urgell.

En aquest punt trobem la sèquia tercera del Canal d’Urgell.

Travessarem ara el Palau d’Anglesola seguint les indicacions o el track per a no perdren’s i sortirem del nulcli urbà per la rotonda de la carretera LV-3321

El poc trànsit que podem trobar per aquestes vies és sobretot tractors agrícoles, els quals son menys perilossos que els automòbils o els camions degut a la seva baixa velocitat.

Sortim de la rotonda en direcció Sud-Oest i seguim per un camí asfaltat seguint les fletxes groges del CdSJ.

Típiques fletxes grogues del Camí de Sant Jaume.

Al cap de menys d’un kilòmetre per aquesta via anomenada “lo camí gran” arribarem a una bifurcació on hem establert el node 214 Palau d’Anglesola.

Vista del node 214 Palau d’Anglesola.

Agraïments

L’elaboració d’aquest tram de la xarxa CycloCat ha estat gràcies a les aportacions fetes pels mecenes durant la campanya de micro-mecenatge feta a Verkami entre el setembre i octubre de 2018. Volem donar les gràcies a tots ells:

Patrocinador principal:

logo probike

Patrocinadors:

Banner-Codex

Amb el codi cyclocat2018 tindreu un descompe en els portaequipatges amb candau incorporat de Codex-U.

Mecenes: Oscar Gonzalez Massana, Albert Moreno, Oliver Garcia, Xavi Castanyer, Arnau Codina, Jordi Puig, Marc Mateu, Albert Puig, Carlos Alberto Rodriguez, Mario Ruiz, Xavi Sanchez, Delfí Roca, Àlex Todó, Llorenç Moñoz, Carles Puig, Vicenç Vivó i Antonio Matt.


Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agraïr als participants del reconeixement de la zona (Oscar Gonzalez Massana de Fisio Vall del Corb i Antoni Valls de AVC Bikes a Vilanova de Bellpuig).

fisio vall del corb
AVC Bikes

 Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.

Torna al mapa principal.