214-215 Palau d’Anglesola a Bell-lloc d’Urgell (InterCatalunya)

logo probike

Tot seguint la InterCatalunya

Aquest tram és una tirada llarga cap a Bell.lloc d’Urgell, cap a l’Oest, cada cop més a prop de Lleida. En un terreny majoritariament pla, ens movem sense problemes cap a la direcció que més ens interessa.

Seguirem pel triple camí (InterCatalunya, Camí de Sant Jaume, Camí Ignasià) que està força ben marcat, com a mínim quan hi várem passar. El ferm no està ben anivellat en molts trossos del tram i hi ha punts que tenen tendència a enfangar-se. No és aconsellable en pluja o després de dies plujosos. Consulteu el track que té el mateix node d’arribada i sortida que aquest, que és una alternativa amb millor ferm.

Descarrega el track aqui.

Actualitzat: Octubre 2018

Descripció detallada

Comencem el track al node 214 Palau d’Anglesola, que és una bifurcació a les afores de l’esmentat poble. Seguirem les indicacions del triple camí, ja siguin fletxes grogues pintades a parets o bé les senyals blaves en pals.

Avançarem sempre cap a l’Oest per una carretera asfaltada estreta, plana i sense trànsit.

Vista del node 214 Palau d’Anglesola. Tirarem cap a la dreta.

Al cap de poc travessem el canal auxiliar del Canal d’Urgell i just creuar-lo el seguim per pocs metres. Haurem deixat l’asfalt en aquest punt.

Travessem el canal auxiliar del Canal d’Urgell i tombem esquerra però no paral.lels al canal.

En general el Camí de Sant Jaume està força ben indicat i fins i tot trobem referències del camí a la decoració d’alguna paret.

Com vé essent habitual, no hi ha gaire ombra en aquest territori. Es desaconsella circular-hi en jornades molt assoleiades d’estiu. Els pocs arbres que hi ha, per això, fan uns paissatges insòlits.

Hi ha pocs arbres que ens facin ombra per aquests paratges.

El ser aquesta la ruta oficial, és probable que trobeu més serveis o fins i tot altres cicloturistes com el que va caçar el cotxe de Google.

Els espais oberts d’aquesta zona fan que en dies de vent pugui arribar a ser difícil avançar. Per sort, no és una zona especialment ventosa. A l’hiven, per això, pot haver episodis de boira persistent.

Els últims metres d’aquest tram son força dolents. És una llàstima, ja que està plé de camins millors i més ben mantinguts. Passarem pel costat d’aquesta masia amb aquest passadís d’arbres i més endavant trobarem el node 215.

Ja estarem a tocar de Bell-lloc d’Urgell. Aquesta imatge és del node 215, seguint aquest track estariem arribant per l’esquerra de la imatge.

Vista del node 215. Per l’esquerra s’incorporen els tres camins. Cap endavant tenim Bell.lloc d’Urgell a pocs metres.

Agraïments

L’elaboració d’aquest tram de la xarxa CycloCat ha estat gràcies a les aportacions fetes pels mecenes durant la campanya de micro-mecenatge feta a Verkami entre el setembre i octubre de 2018. Volem donar les gràcies a tots ells:

Patrocinador principal:

logo probike

Patrocinadors:

Banner-Codex

Amb el codi cyclocat2018 tindreu un descompe en els portaequipatges amb candau incorporat de Codex-U.

Mecenes: Oscar Gonzalez Massana, Albert Moreno, Oliver Garcia, Xavi Castanyer, Arnau Codina, Jordi Puig, Marc Mateu, Albert Puig, Carlos Alberto Rodriguez, Mario Ruiz, Xavi Sanchez, Delfí Roca, Àlex Todó, Llorenç Moñoz, Carles Puig, Vicenç Vivó i Antonio Matt.


Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agraïr als participants del reconeixement de la zona (Oscar Gonzalez Massana de Fisio Vall del Corb i Antoni Valls de AVC Bikes a Vilanova de Bellpuig).

fisio vall del corb
AVC Bikes

 Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.

Torna al mapa principal.