214-215 Palau d’Anglesola a Bell-lloc d’Urgell

logo probike

Paral.lels a l’A-2.

Aquest tram és una tirada llarga directes cap a Bell.lloc d’Urgell, cap a l’Oest, cada cop més a prop de Lleida. En un terreny peminentment pla, ens movem sense problemes cap a la direcció que més ens interessa.

En aquest tran ens separem del triple camí (InterCatalunya, Camí de Sant Jaume, Camí Ignasià) ja que sota el nostre criteri ens ha semblat millor simplement per un tema de navegació (menys trencants).

Descarrega el track aqui.

Actualitzat: Octubre 2018

Descripció detallada

Comencem el track al node 214 Palau d’Anglesola, que és una bifurcació a les afores de l’esmentat poble. En aquest track ens apartarem per 7Km del camí marcat com a InterCatalunya, Camí de Sant Jaume i Camí Ignasià. Avançarem sempre cap a l’Oest per una carretera asfaltada estreta, plana i sense trànsit. Aquest camí s’anomena “camí de Palau d’Anglesola a Sidamon”

Vista del node 214 Palau d’Anglesola.

Al cap d’un kilòmetre aproximadament, estarem rodant paral.lels a l’autovia A-2. Primer passem sota un pont, després sobre el canal auxiliar del sistema del canal d’Urgell i més tard un segon pont, que és el que hauriem de fer servir si volem arribar al nucli urbà de Sidamon.

La línia taronja paral.lela a la línia groga (A-2) és el nostre track. Més al Sud hi ha el nucli urbà de Sidamon. Podem utilitzar el segon pont (venint de l’Est) per travessar l’autovia i accedir al poble.

És prop d’aquest poble on hi ha la curiosa escultura de l’home que sembla que vulgui travessar l’autovia. Aquest homenot té un peu a cada banda del canal de desaigüe general del sistema de canals del canal d’Urgell.

No sabem el nom de l’escultura ni el sentit que té, però és ben curiosa i, fins i tot, inquietant.

Continuem cap a l’Oest i passem sota un tercer pont, ja al terme de Bell.lloc d’Urgell.

El quart pont si que l’utilitzarem per a travessar l’autovia. Ja estarem a tocar de Bell-lloc d’Urgell. Just havent passat el pont recuperem la senyalització de la InterCatalunya i els altres camins de peregrinatge. Aquest és el punt on hem posat el node 215.

Vista del node 215. Per l’esquerra s’incorporen els altres tres camins. Cap endavant tenim Bell.lloc d’Urgell a pocs metres.

Agraïments

L’elaboració d’aquest tram de la xarxa CycloCat ha estat gràcies a les aportacions fetes pels mecenes durant la campanya de micro-mecenatge feta a Verkami entre el setembre i octubre de 2018. Volem donar les gràcies a tots ells:

Patrocinador principal:

logo probike

Patrocinadors:

Banner-Codex

Amb el codi cyclocat2018 tindreu un descompe en els portaequipatges amb candau incorporat de Codex-U.

Mecenes: Oscar Gonzalez Massana, Albert Moreno, Oliver Garcia, Xavi Castanyer, Arnau Codina, Jordi Puig, Marc Mateu, Albert Puig, Carlos Alberto Rodriguez, Mario Ruiz, Xavi Sanchez, Delfí Roca, Àlex Todó, Llorenç Moñoz, Carles Puig, Vicenç Vivó i Antonio Matt.


Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Volem agraïr als participants del reconeixement de la zona (Oscar Gonzalez Massana de Fisio Vall del Corb i Antoni Valls de AVC Bikes a Vilanova de Bellpuig).

fisio vall del corb
AVC Bikes

 Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.

Torna al mapa principal.