24-25 Collsabadell a Can Miloca

mapa collsabadell

 

Sortim del Vallès per anar a la carena de El Corredor.

Catalunya és molt montanyosa, ja ho sabem. Per saltar del Vallès cap al Maresme no hi ha més remei que sobrepassar la Serralada Litoral. El tram d’avui us dona una opció de superar aquest desnivell amb seguretat i evitant forts pendents. Es fa servir una pista ampla que mira de pujar gradualment i sense sorpreses.

Descarrega el track aqui.

fitxa collsabadell

Actualitzat: Abril 2017

Descripció detallada

Situats al pont que travessa la AP-7 molt a prop de l’area de servei de El Montseny, prop també de Can Colomer, travessem l’autopista sentit Sud. Tenim enfront la serra de El Corredor. Just travessant el pont prenem el camí asfaltat a l’esquerra, direcció Parròquia de Sant Sadurní de Collsabadell documentada del SXI.

pont a7 collsabadell

El camí asfaltat s’acaba amb un pendent puntual a prop de l’esglèsia i llavors continua sense asfaltar però generalment en molt bones condicions ja que és el camí d’accés de les nombroses masies que ens trobarem a continuació. Algunes d’aquestes masies funcionen com centres de turisme rural. Passem per Cal Coix:

cal coix corredor

Passem molt aprop de Can Freginals:

Can Freginals turisme rural

I també de Can Ferrerons:

Can Ferrerons

Si algú hi pernocta, us agrairíem que ens diguessiu que tal va ser l’experiència.

Al final d’aquest track es passa molt a prop de Can Miloca i trobem la pista carenera de la Serra de El Corredor a l’alçada gairebé de Ca l’Arenes.

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.