25-26 Can Miloca a Can Masuet del Far

mapa pista corredor gravel

 

 

Un tram més de la pista de El Corredor.

Aquesta pista carenera ens permet travessar tota la serra de El Corredor. Enllaça amb pistes careneres de les veiines serres de Marina (Sud-Oest) i Montnegre (Nord-Est). El tram que us portem aquí és curt per que uneix camins que ens donen accés al Vallès (Collsabadell) i al Maresme (Dosrius).

Descarrega el track aqui.

fitxa can miloca el far

Actualitzat: Maig 2018

Descripció detallada

Aquest tram comença a la bifurcació de la pista forestal de El Corredor amb el camí que dona accés a Can Miloca i que baixa fins a Collsabadell (tram 24-25 Collsabadell a Can Miloca). La pista principal de terra ben compactada i amb alguns trams arrissats per les suspensions dels cotxes manté cota sempre que sigui possible. És molt polsegosa, especialment a l’estiu però també a la primavera i a la tardor.

pista saulo

banner Elemnt

Baixant per la pista trobarem Can Bosc (del Far). En aquest punt la pista voreja en forma d’orella la masia sense més complicacions. No us espanteu si sentius helicopters, de vegades hi aterren. O potser si que us heu d’espantar, per que vol dir que hi ha un incendi i l’helicopter està agafant aigua de la bassa.

can bosc del far

Més endavant trobarem l’esglesia de Sant Andreu del Far. Hi ha al voltant seu la casa de colònies Alfar i el restaurant Can Guinart.

esglesia sant andreu del far

Una mica més avall ens trobarem amb la bifurcació que dóna entrada a la urbanització de can Massuet del Far. Vindrem per la pista (l’últim troç asfaltat) que veiem a la imatge.

pista de el corredor

Si sortim de la pista i anem cap a Can Massuet del Far, podrem accedir al Maresme i arribar a Dosrius. Si continuem per la pista arribarem al coll de Can Bordoi, la Torrassa i Sant Carles de Cardedeu seguint la carena.

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.