26-27 Can Masuet del Far a Dosrius

mapa dosrius el far

Baixant la serra de El Corredor.

Amb aquest track baixem de la serra de El Corredor i connectarem el Vallès amb el Maresme. És un tram amb força desnivell però estratègicament ens fa guanyar molta mobilitat des del punt de vista cicloturista.

Descarrega el track aqui.

fitxa el far a dosrius

Actualitzat: Abril 2017

Descripció detallada

Començem la cruïlla de la pista forestal que va al santuari del Corredor, just on hi ha un trencant que dóna accés a la urbanització Can Masuet de El Far (camí de la dreta de la imatge).

entrada a el far

La nostra recomanació és que travesseu aquesta urbanització seguint el carrer Llinars i més tard el carrer La Roca com es mostra a la imatge.

el far cyclocat

Sortim de la urbanització pel carrer de les Colònies per una pista de terra entre camps.

les colonies cyclocat

Aquesta pista discorre per un ombrívol bosc mediterrani i passa molt a prop d’una pedrera.

pedrera el far cyclocat

Arribem al carrer Mil Pins, on després d’uns giravolts arribem al nucli urbà. Prenem la carretera B-510 com a travessia urbana i arribarem al revolt al centre de Dosrius, que és el node 27.

arribada dosrius bici cyclocat

 

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.