27-180 Dosrius a Argentona

mapa dosrius bici cyclocat

Remuntant la riera de Dosrius.

Continuem guanyant cota gradualment cap a la serra del Corredor aprofitant encara les rieres transitables. Dosrius serà per això, l’últim troç amb pendents moderats abans de deixar el Maresme.

Descarrega el track aqui.

fitxa dosrius argentona

Actualitzat: Abril 2017

Descripció detallada

Començem a Dosrius, al revolt que fa la carretera B-510 enmig del poble. Allà prenem el carrer Rieral. En seguida deixem el carrer asfaltat per a posar-nos dins la riera de Dosrius.

dosrius cyclocat

Aquesta és la entrada a la riera, la carretera B-510 hi va paral·lela tota l’estona.

riera dosrius bici cyclocat

En algun punt, el camí de la riera és substituït per carrer de polígon, sempre amb molt poc trànsit. A la imatge, carrer dels Carboners.

poligon dosrius

l’últim troç d’aquest tram es circula per la riera de Dosrius un altre cop i pot estar en mal estat depenent de les plujes dels dies abans. En aquest punt la riera fa un meandre.

meandre dosrius bici

I així arribariem al node 180 Argentona (de fet és a les afores) on podiem continuar baixant (ara per la riera d’Argentona) o bé remuntar la riera d’Òrrius.

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.