36-39 Ruta en bici golf PGA a Sils

mapa ruta bici PGA Sils

Ruta en bici del golf PGA a Sils

Aquesta suau ruta en bici entre el camp de golf PGA i l’estació de tren de Sils travessa camps i boscos coincidint molts troços amb el camí de Sant Jaume i la Via Augusta romana.

Descarrega el track aqui.

etiqueta ruta en bici 36-39 PGA Sils

Descripció detallada

A la zona més Nord del camp de golf PGA hi ha el carrer de La Vinya. Seguim un dels carrers de l’urbanització (mireu el track).

ruta en bici PGA Sils

Seguim aquest carrer que circula entre els forats del camp de golf fins que es transforma en una bona pista de grava més endavant. Passem prop de Vallcanera.

ruta en bici PGA Vallcanera

Més endavant travessem la AP-7 per sota.

ruta en bici AP7

Seguim entre camps amb bon ferm i poc pendent, tot i que hi ha desnivell. Compte amb els dies de vent, és realment contra qui heu de lluitar. Més endavant hem de circular breument per la carretera GI-555.

ruta en bici GI-555

Continuem entre camps i amb poc desnivell. Anem alternant pistes de terra compacta ràpides amb algún camí rural asfaltat. Passem prop de Mallorquines.

ruta en bici mallorquines

Arribant a Sils, les indicacions ens fan donar una mica de volta. Es pot fer dreçera però llavors tindreu més interacció amb cotxes.

via augusta sils

Un cop a Sils, us proposem aquest recorregut que veieu a la imatge (ho veureu millor amb el track). S’ha de circular uns pocs metres per la travessia urbana de Sils, que té semàfors. Per tant, els vehicles porten velocitat baixa. Acabem a la zona on començen els aiguamolls.

ruta bici Sils

 

 

Data d’actualització: Abril de 2017

Torna al mapa principal.