132 Tarragona (Francolí) enllaç N-340

mapa francoli

 

Con anar de la desembocadura del Francolí fins a un carril bici cap al sud.

Moltes vegades, lamentablement, no ens queda altre remei. Aquest és un dels punts negres de la xarxa CycloCat. Esperem que algún dia poguem actualitzar aquest tram amb millors notícies per a tots vosaltres. És un troç molt curt que ens permetrà enllaçar amb un carril bici segregat força segur.

Descarrega el track aqui.

fitxa enllaç n340

 

Actualitzat: Juny 2017

Descripció detallada

Començem el tram a la segona (comptant des de la desembocadura) rampa d’accés del Francolí. La pujem i anirem a parar al passeig de la Independència, molt a prop de la Necròpoli romana. Travessem la avinguda Ramón y Cajal i continuem pel passeig.

necropolis

Més endavant trobarem la avinguda Roma. Està clar que Tarragona té un passat romà molt important. La via que ara agafarem segueix el traçat de la Via Augusta. Segur que era més segur circular a peu llavors que en bicicleta ara.

av roma

Haurem de seguir la N-340 menys d’un kilòmetre. És molt poc troç i considerem que és travessia urbana. Els semàfors ajuden a que els cotxes no circulin a gran velocitat i això ajuda lleugerament a la seguretat, però per nosaltres, seguin el criteri de CycloCat, aquest tram és negre i només està justificada per la importància estratègica que té per a la mobilitat. Esperem que en breu es modernitzi aquest tram.

tarragona bici

A l’accés de la urbanització Icomar posem el punt final d’aquest tram d’enllaç. Ara podem prosseguir per un carril bici sobre la vorera.

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.