61-63 Caldes de Montbui a Càmping Pasqualet

mapa caldes montbui cyclocat

Travessem Caldes de Montbui.

Amb aquest track podem travessar Caldes de Montbui de Nord a Sud. Idealment, intentem seguir el curs del riu però, a Caldes, la riera no és gaire transitable i la zona dels horts formen un cul de sac. Travessem la població pel casc urbà, que està força pacificat. És un tram molt curt però ens servirà per arribar als últims racons del Vallès als peus dels cingles que el delimiten i ens dóna també accés al càmping i a un amagat tram de llambordes històriques.

Per cert, és un tram ideal pels amants de les llambordes, penseu que de les pedreres de Caldes de Monbui van sortir les llambordes per a pavimentar els carrers de l’Eixample. D’aquesta manera, els barcelonins van deixar de ser els de “can fanga”.

Descarrega el track aqui.

fitxa caldes cyclocat

Actualitzat: març 2017

Descripció detallada

Començem al node 61, que és a prop del pabelló Municipal Bugarai. Fent ziga-zagues pels carrers que més ens convinguin hauriem d’arribar l’avinguda Pi i Margall.

pii margall cyclocat

Seguim aquesta avinguda fins que canvia de nom per carrer Major. Podriem seguir el carrer Major si no volem donar voltes, però recomanem fer una petita volta i passar pel casc més antic de Caldes.

esglesia caldes

Si seguiu el track trobareu racons pintorescs i la font del Lleó amb la seva aigua termal.

carrer major caldes cyclocat

Finalment el carrer Major ens porta al passeig del Remei, també pavimentat amb excel.lents llambordes.

passeig remei caldes cyclocat

El passeig del Remei deixa les llambordes després d’un revolt a esquerres on comença una lleu pujada que ens porta cap a fora del poble.

remei sortida caldes cyclocat

Ja a les afores, comença la carretera BV-1243, trencant a l’esquerra i en lleu baixada.

trencant fora caldes BV-1243 Cyclocat

Aquesta carretera, normalment amb poc trànsit, ens porta davant del càmping Pasqualet. Acabem el tram però davant de l’accés a una mostra de carretera de llambordes que farà les delícies dels amants de les clàssiques de primavera.

Com sabeu, CycloCat contacta amb sherpas que coneguin bé el territori i que vulguin compartir la seva saviesa amb la resta de comunitat ciclista. Si voleu col.laborar amb el projecte CycloCat per que compartiu la seva filosofia i creieu que coneixeu prou bé el territori, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per avançar la xarxa cap a la vostra zona. Recordeu que podeu enviar els vostres comentaris sobre el tram o informar de millores i estat de manteniment si heu passat fa poc a la adreça info@cyclocat.cat. Gràcies per la vostra col.laboració.